2h Tietoisuuden Mellow Flow, Jooganidra ja äänimaailma

on
2h Tietoisuuden Mellow Flow, Jooganidra ja äänimaailma.
 
Näillä erikoispitkillä tunneilla keskitymme löytämään reitin takaisin kehoon – kotiisi ja kulkuneuvoosi tässä maailmassa. Laskeudumme tuntien aikana takaisin läsnäoloon ja kehoomme, jota kautta syvempi yhteys ja tietoisuus pääsevät taas heräämään.
 
MITÄ ON TIETOISUUDEN MELLOW FLOW?
 
Tunneilla etenemme askelittain lempeiden asanoiden ja liikkeen kautta syvemmälle läsnäolontilaan ja kehoomme. Tunnit vahvistavat yhteyttäsi kehossasi olevaan viisauteen ja potenttiaaliin.
 
Tunnit yhdistävät lempeitä Flow ja Meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama), mudra (sormien energia “lukko”) ja syvärentoutus harjoitusten kanssa. 2 tunnin erikoistunti päättyy pitkään Jooga Nidraan (joogin uni). Lopun rentoutumisen äänimaailma syntyy kehossa resonoivista kristallimaljoista ja koshi kelloista.
 
Mellow Flow asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa ja liikkuvuutta. Meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehoon energian virtausta harjoitusten aikana sekä syventävät jooga harjoitusta. Jooganidra laajentaa ja syventää tietoisuutta.
 
Tuntien äänimaailma syntyy kehossa resonoivista kristallimaljoista ja koshi kelloista, hiljaisuudesta ja musiikista vaihtelevasti tuntien teemoihin soveltuvasti.
 
 
Tunnit eivät edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta joogasta, meditaatiosta tai muista kurssilla käytettävistä välineistä. Harjoitus on aina oma matka – aloittaa voit aina juuri siitä missä olet.
 
AJANKOHTA:
4.2 TI klo. 17:15-19:15 (2h)
3.3TI klo. 17:15-19:15 (2h)
 
Pidemmät tunnit ovat osa alkukevään Tietoisuuden Mellow flow ja Meditaatio kurssia, mutta niille on nyt poikkeuksellisesti mahdollista osallistua kertakäynnillä
 
Paikka: Hietaniemen Paviljonki, Hiekkarannantie 9
00100 Helsinki
 
Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (E-RYT200+, YASEP) jooga opettaja, Tietoisuuden ja Henkisyyden Valmentaja, Mindful yinjooga- ja Mindfulness meditaatio opettaja, shiatsu terapeutti ja Crystal Sound parantaja.
 
Lisätiedot: ansku@ilotribe.com
 
HINTA:
– 25€ YHDELLE (norm. 30€)
 
– 40€ Kaverin kanssa (norm 50€)
 
 
Tunnit voit maksaa myös paikan päällä tunnin yhteydessä kortilla tai liikuntaeduilla, silloin sitova ilmoittautuminen ansku@ilotribe.com.
 
Tutustu myös muihin kevään kursseihin täällä: https://www.ilotribe.com/classes/ilo-kurssit/
 
MITÄ MUKAAN:
– Oma joogamatto (halutessasi)
– Juomapullo
– Joustavat mukavat lämpimät vaatteet joogaan
– Villasukat
– Muistiinpanovälineet
 
Ovet avautuvat noin 10 min ennen tunnin alkua
 
Lämpimästi tervetuloa!
 
LISÄTIEDOT JA KYSYMYKSET:
ansku@ilotribe.com
 
PERUUTUS- JA MUUT EHDOT:
Peruutus vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, paikan voit myös luovuttaa aina eteenpäin.
 
Oikeudet muutoksiin pidätetään