3tunnin Crystal Sound Yin ja Rummutus

on
ILO Triben Heimopäälliköt Ansku & Jossu järjestävät 3.2 ILO Erikoistuntien erikoistunnin Siltavuorenrannassa.
 
Tiedossa 3 tunnin Crystal Sound Yin ja Rummutus – Sisäisen ilon vapauttaminen. Ilo on matka, tila joka on meissä kaikissa – se on sisin olemuksemme. Ilo vapautuu antautumisen kautta.
 
Tule kokemaan kuinka Kristalliset maljat, koshikellot ja rummutus kuljettavat sinut yinjoogan ja meditaation kanssa matkalle kohti syvempää iloisuuden tilaa eheytymisen ja voimaantumisen kautta. Tunti johdattaa sinut sisäisen maailmasi äärelle ja antaa sisältä kumpuavan ilon tulla nähdyksi ja koetuksi.
 
Sisäinen ilo on sisäistä valoa.
 
AIKA:
3.2 klo 16-19
ILO Tribe -studio, Siltavuorenranta 16 (punatiilitalo), Helsinki
lisätiedot: info@ilotribe.com
 
 
HINTA:
– 35€ tai ILOn erikoistuntien sarjakortilla 4×120€
 
_____________
 
 
Anna-Maria Sinisalo (Ansku), ILO Tribe toinen perustaja, jooga- ja meditaatio-opettaja, Tietoisuuden ja Henkisyyden valmentaja sekä Mindfulness Based Stress Reduction -opettaja (MBSR) ja Crystal Sound. Opettamisessa hän painottaa yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä Anskun sydäntä.
 
____________
 
Johanna (Jossu) on ILO Tribe joogastudion perustaja, joogaopettaja, HIMA Wisdom Practitioner ja rummutar. Mielen ja kehon lempeä kuunteleminen on tuntien keskiössä. Johannan intohimona on löytää tasapainoinen elämäntapa, jossa yhdistyy fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen hyvinvointi, sekä ympäristöä kunnioittava tapa elää, hän käyttää tästä termiä “mindful way of living”. Jooga kattaa kaiken tämän.
 
____________
 
ILO Tribe
 
ILO Tribe on ennen kaikkea tunnelmallinen yhteisö, jossa tulet kohdatuksi sydämestä sydämeen.
 
ILO Tribe tarjoaa erilaisten joogatuntien lisäksi henkisen kasvun matkoja erilaisten erikoistuntien, workshoppien, retriittipäivien ja valmennusten muodossa.
 
ILO on elämän filosofiaa, se on yhteyttä itseen ja sisäisen maailman, ILOn tunnistamista. TRIBE kuvastaa yhteyttämme muihin ihmisiin sekä universumiin. Kun sinä voit hyvin, voivat myös ihmiset ympärilläsi paremmin.
 
Tule päästämään sisäinen ILOsi valloilleen!
 
 
Oikeudet muutoksiin pidätetään