Shiatsu hoidot

on

Shiatsu on vanha japanilainen hierontamuoto. Shiatsu (”sormipainanta”) on Japanissa kehitetty kehotyöskentely- tai terapiamuoto, jossa yhdistyvät perinteisen japanilaisen hieronnan eli anman, akupainannan, venyttelyn ja länsimaisen hieronnan tekniikat.

Shiatsu koetaan yleisesti helpotuksena stressiin, se vapauttaa energiaa ja luo hyvän olon tunteen. Näin löytyy apu moneen vaivaan kehon tasapainottamisen kautta. Shiatsuhoito sisältää painamista, hieromista, taputtamista, venytyksiä ja pitämistä. Se on laajempaa ja kokonaisvaltaisempaa kehon hoitamista kuin perinteiset länsimaiset hieronta tekniikat.

Hoitoon tullessasi varaa mukaasi rennot housut (esim.verkkarit), lyhyt- tai pitkähihainen t-paita ja sukat.

Kerro myös mikäli sinulla on jokin sairaus, loukkaantuminen tai olet raskaana, niin se otetaan huomioon hoidossa. Kuumeisena ja flunssaisena ei myöskään hoitoon voi tulla.

Hinnat:

  • 30min 40€
  • 60min 60€
  • 90min 80€
  • Sarjakortti: 3x30min 90€ (voimassa 3kk)
  • Sarjakortti: 3x60min 150€ (voimassa 3 kk)
  • Sarjakortti: 3x90min 200€ (voimassa 3kk)

Jokainen hoidettava on vastuussa siitä, että hän informoi hoitajaa kaikista kehon ongelmakohdista ennen hoitoa. Hoitoihin osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla ja asiakkaan velvollisuutena on huolehtia, että hänellä on voimassa oleva tapaturmavakuutus. Yogansku tai Pieni Hiljaisuus -studio eivät korvaa hoitojen aikana mahdollisesti tapahtuvia tai niistä mahdollisesti seuraavia sairastapauksia tai loukkaantumisia eivätkä vastaa omaisuudestasi.

Shiatsu hoidot voit käydä ostamassa verkkokaupan kautta

Maksuvälineinä käyvät myös: kortti, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum saldo, ePassi sekä Edenred virikeseteli.

Ajanvaraukset