doTerra eteeriset öljyt matkalle kohti tasapainoisempaa elämää

on

Eteeristen öljyjen voima on jotain sellaista, joka on yllättänyt minut täysin. Niissä tuntuu olvan jotain mystistä. Tuntuu kuin tuo muinainen kasvien tietous olisi unohdettu nykymaailman kiireessä jonnekin kauas menneisyyteen.

Onneksi doTerra on yksi maailman yrityksistä joka on ottanut missiokseen palauttaa tuon tietouden meidän kaikkien nähtäväksi ja osaksi elämäämme tukemaan nykyajan tarpeitamme.

Itse käytän omassa elämässäni eteerisiä öljyjä päivittäin niin tukemaan immuniteettiäni, tasapainottamaan tunne-elämääni, tukemaan jaksamistani kiireellisempien aikojen keskellä kuin osana kauneuden hoitoani, niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin. Eteeristen öljyjen avulla aamut alkavat rauhallisemmin, päivät kuluvat virkeämmin ja illat auttavat laskeutumaan kohti rauhallisia ja syviä unia.

Jos haluat oppia uutta siitä miten eteeriset öljyt voivat olla merkittävässäkin osassa elämääsi liity mukaan uuteen ”Essential life – Elämää eteeristen öljyjen voimalla” Facebook ryhmään, jossa kuulet ja opit viikottain lisää esimerkiksi siitä miten eteeriset öljyt voivat olla tukenasi niin mielen, kehon, tunnemaailman kuin henkisen kasvun matkallasi.

Essential life – Elämää eteeristen öljyjen voimalla

Jos haluat kuulla henkilökohtaisesti lisää joko yksin tai kaveriporukassa ota ihmeessä yhteyttä ja sovitaan yhteinen ilmainen konsultaatio aika jossa voidaan käydä läpi sitä miten eteeriset öljyt voisivat parhaiten tukea sinua/teitä.

Ota yhteyttä: info@annamaria.fi

doTerran sivut