Drop-in Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio tunti MA 9.lokakuuta

on

Ma 9.10 järjestetään drop-in tunti Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio tunneista – Uppoa hiljaisuuteen -tunti.

Tunti on loistava tilaisuus tutustua kuuden viikon Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio kursseihin ja saada pintaraapaisu siihen mitä on Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio ovat. Mutta mukaan olet tervetullut, vaikka Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio olisikin sinulle entuudestaan jo tuttua (ja tämä on loistava tilaisuus korvata kevään uupuneita tunteja) ♥

Tämä joogatunti yhdistää yinjoogaan tietoisuuden, mindfulness ja meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama) ja mudra (sormien energia ”lukko”) harjoitusten kanssa. Tunnilla etenemme askelittain syvemmälle hiljaisuuden ja pysähtymisen paikkaan, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme. Yinjoogan asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa. Tietoisuuden ja Mindfulnessin harjoitukset sekä meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehon energian virtausta harjoitusten aikana.

Tunti on kuin pieni matka sisimpääsi, vahvistaen yhteyttäsi itseesi ja sitä kautta auttavat sinua avautumaan todellisemmin myös muille.

Tunnin teema: Pysähdy kuuntelemaan

Tunti ei edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta yinjoogasta, meditaatiosta tai mindfulnessista.

Ajankohta: 9.10.2017 Maanantai klo. 17:30-19:00

  • Paikka: Pieni Hiljaisuus, Kapteeninkatu 11 (sisäpiha)
  • Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (RYT200), Tietoisuuden Valmentaja, Mindful yinjooga- ja mindfulness meditaatio opettaja, shiatsu terapeutti.
  • Lisätiedot: info@annamaria.fi

Drop in tunti erikoishintaan:

  • YHDELTÄ 15€ (norm 18€)
  • KAHDELTA 25 € (Norm 30€)

ILMOITTAUTUMISET

 

Peruutusehdot