Empowering Sisterhood Tribe Gatherings

on
ILOn Täydenkuun illat: Empowering Sisterhood Tribe Gatherings
 
Tervetuloa ILOn täydenkuun iltoihin nauttimaan naiseuden ja yhteisön voimasta. Kokoonnumme taikaisaan täydenkuun aikaan luoden luottamuksen tilan jossa voit jakaa, kohdata, voimaantua ja oppia toinen toisiltamme.
 
Illat pitävät sisällään mm.
Piirityöskentelyä
Pari- ja pienryhmätyöskentelyä
Shamaanimatkoja (shamaanirumpu ja kristallimaljat)
Meditaatioita, hengitysharjoituksia
Syvärentoutumista
Jumalatar viisauksia ja tarinankerrontaa
Intuitiivistä liikettä
Korttien tietoutta
Kohtaamisia sydämestä sydämeen
 
Mukaan olet tervetullut juuri sinä, sellaisena kauniina olentona kuin olet
 
Sydämellisesti tervetuloa!
 
AJANKOHDAT:
ma 14. loka 18.30 – 20.15
ma 11. marras 18.30 – 20.15
ke 11. joulu 18.30 – 20.15
Lisää tiedossa vuonna 2020 pysy kuulolla!
 
Saavuthan paikalle ajoissa, sillä aloitamme yleensä meditaatiolla ja näin ollen voimme antaa kaikille meditaatiorauhan. 🙂
 
Paikka: Hietsun Paviljonki, Ateljé-sali
Hiekkarannantie 9
00100 Helsinki
 
Hinta: 15€ tai kaverin kanssa 25€
 
 
Voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja liikuntaeduilla (Smartum, Edenered, ePassi, Eazybreak), silloin sitova ilmoittautuminen sähköpostitse info@ilotribe.com ja maksu paikan päällä.
 
MITÄ MUKAAN:
– Oma joogamatto
– Juomapullo
– Muistiinpanovälineet
– Joustavat vaatteet, joissa on mukava liikkua ja sekä lämmintä ylle rentoutusharjoituksiin
– Jos et omista mattoa, voit vuokrata maton 5€ hintaan, ilmoitathan tarpeestasi oston/ilmoittautumisen yhteydessä.
– Oma tavara esim. koru, kivi tms. joka edustaa sinua tai tilannetta, joka on sydämelläsi
 
HUOM! Paikanpäällä ei ole ylimääräisiä mattoja, joten muistathan ilmoittaa maton tarpeesta etukäteen edellisen päivän iltaan kello 21:00 mennessä. Mattomaksu suoritetaan paikan päällä kortilla. ♥
 
Hietsun Paviljonki – Ateljé-sali
Hiekkarannantie 9
00100 Helsinki
Ovet avautuvat noin 15 min ennen tilaisuuden alkua
 
Lämpimästi tervetuloa!
 
OHJAAJAT:
Ohjaajat: Anna-Maria Sinisalo on ERYT300+ jooga- ja meditaatio opettajat (Hatha, Flow, Yin, Astanga, Embodiment, Tantra), MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction)-, Henkinen valmentaja, Shiatsu terapeutti. Hän on opiskellut myös kattavan määrän erilaisia hoitomuotoja sekä Tietoisuuden työvälineitä. Opettamisessa hän painottaa yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä hänen sydäntään. “Oman matkani myötä olen oppinut näkemään itseni ja maailman totuudenmukaisempana ja ihmeellisempänä paikkana kuin aikaisemmin olisin uskonutkaan”. 
 
Johanna Laaksonen on RYT200 jooga-ohjaaja sekä ILO Tribe – hyvinvointiyrityksen toinen omistaja Helsingistä. Sitä ennen Johanna on toiminut joogakoordinaattorina ja joogaohjaajana mm. HIMA Happiness studiolla, sekä ohjannut pienryhmiä Pieni Hiljaisuus studiolla. Johanna on käynyt myös Hima Wisdom Practitioner henksien kasvun koulutuksen ja käyttää siellä oppimiaan metodeja myös joogatunneillaan. Johannalla on pitkä jooga-, tanssi- ja urheilutausta ja se näkyy hänen varmoissa otteissaan ja kehontuntemuksessa. Johannan tunneilla on rento ja iloinen tunnelma, jokainen lähtee tunnilta pois hymyssä suin. Hän kannustaa ohjattaviaan kohti heidän mukavuusrajojaan reippaan lempeästi, mutta ei ryppy otsassa. Mielen ja kehon lempeä kuunteleminen on Johannan tuntien keskiössä. Ensimmäiseltä koulutukselta hän on ympäristötekniikan diplomi-insinööri, joten tunneilla saattaa päästä kuuntelemaan myös insinöörihuumoria.
************
 
Tunnit toteutuvat mikäli osallistujia on vähintään 5 kolme viikkoa ennen kutakin tapahtumaa. ILMOITAUDUTHAN siis mahdollisimman aikaisin mukaan. Peruutus vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, paikan voit myös luovuttaa aina eteenpäin.
 
Oikeudet muutoksiin pidätetään