Matkalla Sisimpään – kahdeksan viikon Tietoisuuden Valmennus

on

Kutsun sinut mukaan voimaannuttavalle matkalle itsetuntemuksen syventymiseen. Kahdeksan viikon aikana matkaat kohti sisimpääsi joogan, meditaation ja erilaisten tietoisuusharjoitusten keinoin.

OHJELMA

Illat pitävät sisällään voimaannuttavia joogaharjoituksia (Hatha ja Yinjooga). Jooga harjoitukset sulautuvat kokonaisuudeksi “Matkalla Sisimpään” -harjoituksien kanssa, joissa yhdistellään joogan, meditaation ja tietoisuuden harjoituksia sekä intuitiivista kirjoittamista. Alkuillan vietämme pääsääntöisesti kääntyneenä kohti sisimpäämme ja kuunnellen ihanaa omaa sisäistä maailmaamme ohjatusti hiljaisuudessa. Loppu ilta muodostuu “Matkalla Sisimpään” -workshopeistä, jotka rakentuvat erilaisten jaettujen tietoisuus harjoitusten kautta. Workshopit vietämme yhdessä kokien ja oppien toinen toisiltamme. Osalla tunneista sukellamme päivän päätteeksi vielä hetkeksi itseemme “Matkalla Sisimpään” syvärentoutusharjoituksen kautta yhdessä kehossa resonoivan kristallikulhojen ja koshikellojen äänimaailman kanssa. Kurssilaiset jatkavat iltojen teemoihin liittyviä tehtäviä myös kotona (mm jooga, meditaatio ja tietoisuusharjoitusten muodossa). Kurssin aikana luomme yhdessä luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa kukin saa olla juuri sellainen kuin on.

Kurssilaiset saavat lisäksi manuaalin/harjoitusvihkon kurssin teemoihin liittyen. ♥

AIKA

Tiistaisin 10.4-5.6 klo 17:30-20:00 (8×2,5 tuntia, 1.5 ei tuntia)

PAIKKA

Pieni Hiljaisuus -studio, Kapteeninkatu 11 G 36 (sisäpiha), 00140 Helsinki www.pienihiljaisuus.fi

LISÄTIEDOT: info@annamaria.fi

ILMOITTAUTUMINEN

HINTA 222€

VALMENTAJA: Anna-Maria Sinisalo on Tietoisuuden Valmentaja, RYT200 jooga- ja meditaatio opettajat sekä MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) valmentaja. Hän on opiskellut myös kattavan määrän erilaisia hoitomuotoja sekä henkisen hyvinvoinnin välineitä. Opettamisessa hän painottaa yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä hänen sydäntään. “Oman matkani myötä olen oppinut näkemään itseni ja maailman totuudenmukaisempana ja ihmeellisempänä paikkana kuin aikaisemmin olisin uskonutkaan”. Lisätiedot: www.annamaria.fi ja www.pienihiljaisuus.fi https://www.facebook.com/Matkallasisimpaan/

Peruutus- ja muut ehdot: http://www.annamaria.fi/peruutus-ja-muut-ehdot/

Oikeudet muutoksiin pidätetään