Matkalla Sisimpään – neljän viikon Tietoisuuden ja Henkisyyden ryhmä Valmennus

on
Matkalla Sisimpään – neljän viikon Tietoisuuden ja Henkisyyden ryhmä Valmennus – LIBERATE

Tämä henkisen valmenuksen kokonaisuus on jotain sellaista mitä ei Siltavuorenrannassa ole ennen nähty.

Kutsun sinut mukaan matkalle itsetuntemuksen syventymiseen. Neljän viikon aikana matkaamme ryhmässä yksin ja yhdessä kohti sisimpäämme.

OHJELMA

Illat pitävät sisällään voimaannuttavia ja oivaltavia harjoituksia. “Matkalla Sisimpään” -harjoitukset sisältävät erilaisia meditaation, tietoisuuden ja henkisyyden harjoituksia. Illat vietämme osittain kääntyneenä kohti sisimpäämme ja kuunnellen ihanaa sisäistä maailmaamme ohjatusti hiljaisuudessa ja osittain illat muodostuvat “Matkalla Sisimpään” -workshopeista, jotka rakentuvat erilaisten jaettujen tietoisuus harjoitusten kautta. Workshopit vietämme yhdessä kokien ja oppien toinen toisiltamme. Osalla tunneista sukellamme päivän päätteeksi vielä hetkeksi itseemme “Matkalla Sisimpään” syvärentoutusharjoituksen kautta yhdessä kehossa resonoivan kristallikulhojen ja koshikellojen äänimaailman kanssa. Kurssilaiset jatkavat iltojen teemoihin liittyviä tehtäviä myös kotona (mm meditaation ja tietoisuusharjoitusten muodossa). Kurssin aikana luomme yhdessä luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa kukin saa olla juuri sellainen kuin on.

Jokaiseen kertaan sisältyy erilaisia kotona tehtäviä harjoituksia, jotka syventävät ja tukevat matkaasi myös tapaamisten välillä. Kurssilaiset saavat pääsyn kurssin verkkosivuille kurssin ajaksi.

Kurssilaiset saavat lisäksi ennakkotehtäviä ennen kurssin alkua.

AIKA
Maanantaisin 25.3 – 15.4 klo 19:30-21 (4×1,5 tuntia)
PAIKKA
ILO Tribe -studion tunneilmallinen valmennus tila
www.ilotribe.com
LISÄTIEDOT: info@annamaria.fi

Matkalla Sisimpään -ryhmä valmennus / LIBERATE:
– LÄSNÄOLO
– KUUNTELE
– ROHKEUS
– SISIN NÄKYVILLE

HINTA 111€ (sis 4 kerran ryhmä valmennus ja harjoitukset kotona)

ILMOITTAUDU

VALMENTAJA: Anna-Maria Sinisalo on Tietoisuuden ja Henkisyyden Valmentaja, RYT200 jooga- ja meditaatio opettajat sekä MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) valmentaja. Hän on opiskellut myös kattavan määrän erilaisia hoitomuotoja. Opettamisessa hän painottaa yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä hänen sydäntään. “Oman matkani myötä olen oppinut näkemään itseni ja maailman totuudenmukaisempana ja ihmeellisempänä paikkana kuin aikaisemmin olisin uskonutkaan”.

Peruutus- ja muut ehdot: http://www.ilotribe.com/ehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään