Matkalla Sisimpään -viikonloppuretriitti

on

Helmikuun 2019 Matkalla Sisimpään -viikonloppu retriitti Tuomiston Kartanossa

Kutsun sinut mukaan voimaannuttavalle vapautumisen retriittiviikonlopulle satuakin ihmeellisempään Tuomiston Kartanoon helmikuussa. Viikonlopun aikana matkaat kohti sisimpääsi joogan, meditaation ja erilaisten tietoisuusharjoitusten keinoin.

OHJELMA

Päivät pitävät sisällään voimaannuttavia joogaharjoituksia (Hatha ja Yinjooga). Jooga harjoitukset sulautuvat kokonaisuudeksi “Matkalla Sisimpään” -harjoituksien kanssa, joissa yhdistellään joogan, meditaation ja tietoisuuden harjoituksia sekä intuitiivistä kirjoittamista. Viikonlopun vietämme pääsääntöisesti kääntyneenä kohti sisimpäämme ja kuunnellen ihanaa omaa sisäistä maailmaamme ohjatusti hiljaisuudessa.
Lauantaina ja sunnuntaina Iltapäivällä on tiedossa “Matkalla Sisimpään” -workshopit, jotka rakentuvat erilaisten jaettujen tietoisuus harjoitusten kautta. Iltapäivät vietämme yhdessä kokien ja oppien toinen toisiltamme. Perjantaina ja Lauantaina sukellamme päivän päätteeksi vielä hetkeksi itseemme “Matkalla Sisimpään” syvärentoutusharjoituksen kautta yhdessä kehossa resonoivan kristallikulhojen ja koshikellojen äänimaailman kanssa. Lauantaina pääsemme vielä nauttimaan Tuomiston Kartanon upeasta satavuotiaassa puusaunassa. Viikonlopun aikana luomme yhdessä luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa kukin saa olla juuri sellainen kuin on.

Kaikki retriittiläiset saavat lisäksi manuaalin viikonlopun teemoihin liittyen. Sisältää harjoituksia, teoriaa ja “Matkalla eteenpäin” -harjoituksia kurssin jälkeiselle ajalle ♥

AIKA

pe-su 8.-10.2.2019
Aloitamme perjantaina klo 16:00 (joustava saapuminen) ja lopetamme sunnuntaina klo 15:00 (oma kuljetus)

PAIKKA

Retriitti pidetään Tuomiston Kartanossa Karkussa:
verkkosivut: www.tuomistonkartano.fi
lisätiedot paikasta: info@tuomistonkartano.fi
puhelin: 040 7643112

ILMOITTAUTUMINEN

Retriitille haetaan mukaan sähköpostitse info@annamaria.fi. Saat paluupostina lisätiedot retriitistä ja ennakkotietolomakkeen. Retriitti toteutuu mikäli 4.1.2019 mennessä ilmoittautuneita on vähintään 12.

HINTA

Opetus: 160€ tai kaverin kanssa 300€ maksetaan vahvistuneen ilmoittautumisen yhteydessä
Täysihoito: 190€ (sis 2 yötä, 2xaamiainen/2xlounas/2xillallinen vähä gluteeninen ja lehmän maidoton kasvisruoka) (lakanat +10€/halutessasi)
Yhteensä: 350€ tai kaverin kanssa 680€

VALMENTAJA:
Anna-Maria Sinisalo on Tietoisuuden Valmentaja, RYT200 jooga- ja meditaatio opettajat sekä MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) valmentaja. Hän on opiskellut myös kattavan määrän erilaisia hoitomuotoja sekä henkisen hyvinvoinnin välineitä. Opettamisessa hän painottaa yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä hänen sydäntään. “Oman matkani myötä olen oppinut näkemään itseni ja maailman totuudenmukaisempana ja ihmeellisempänä paikkana kuin aikaisemmin olisin uskonutkaan”.
Lisätiedot: www.annamaria.fi ja www.pienihiljaisuus.fi
https://www.facebook.com/Matkallasisimpaan/

Peruutus- ja muut ehdot: http://www.annamaria.fi/peruutus-ja-muut-ehdot/
Retriitti toteutuu mikäli 4.1.19 mennessä ilmoittautuneita on vähintään 12.

Oikeudet muutoksiin pidätetään