La 14.7 Matkalla Sisimpään -päiväretriitti Lonnassa

on

La 14.7 Matkalla Sisimpään -päiväretriitti Lonnassa

Kutsun sinut mukaan voimaannuttavalle retriittipäivälle maagiselle Lonnan saarelle heinäkuussa. Päivän aikana matkaat kohti sisimpääsi, jossa oma sisäinen voimamme asustaa. Tulet nähdyksi itsellesi ja sitä kautta avautumaan myös muille todellisemmin kauniina itsenäsi. Koska kaikilla meillä on kaunis, rauhaisa sisin.
 
Päivän aloittaa lempeän, herättelevä ja voimaannuttava joogaharjoitus. Jatkamme harjoituksen jälkeen sulavasti kohti “Matkalla Sisimpään” -harjoituksia, joissa yhdistellään joogan, meditaation ja tietoisuuden harjoituksia sekä erilaisia henkisen valmentamisen välineitä. Aamupäivän vietämme pääsääntöisesti kääntyneenä kohti sisimpäämme ja kuunnellen ihanaa omaa sisäistä maailmaamme ohjatusti hiljaisuudessa. Ravitsevan joogalounaan voit nauttia, joko Lonnan ihanassa ravintolassa vegaanisena, taikka ottaa mukaan omat evääsi. Iltapäivällä siirrymme “Matkalla Sisimpään” -workshoppiin, joka rakentuu erilaisten jaettujen tietoisuus ja henkisen valmentamisen harjoitusten kautta. Iltapäivän vietämme yhdessä kokien ja oppien toinen toisiltamme. Päivän päätteeksi sukellamme vielä hetkeksi itseemme “Matkalla Sisimpään” syvärentoutusharjoituksen kautta. Päivän aikana luomme yhdessä luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa kukin saa olla juuri sellainen kuin on. Halukkailla on vielä mahdollisuus jäädä nauttimaan Lonnan hurmaavasta saunasta ja meren virkistävästä voimasta retriitin jälkeen.
 
Retriitin ohjelma 14.7 (suuntaa antava)
 
Klo 09:45 Tapaaminen Kauppatorilla (Jet Set -lines, laituri Havis Amandan puoleinen)
Klo 10:00 Lautta Lonnaan lähtee Kauppatorilta
Klo 10:15 Tervetuloa ja Matka Sisimpään alkaa
Klo 12:00 Lounastauko
Klo 13:00 Matkalla Sisimpään -workshop – “Uskalla tulla nähdyksi”
Klo 14:30-16:45 Matkalla Sisimpään –harjoitus
Sauna halukkaille
Lautta Lonnasta Kauppatorille
 
Retriittipäivän hinta:
Opetuksen osuus: 80€
Opetuksen osuus kun tulet kaverin kanssa -20% koodilla: KAVERI
Vegaaninen lounas: 20€ (laita viestiä info@ilotribe.com mikäli haluat ottaa lounaan allergia tietoineen maksetaan Lonnassa)
Lautta: 7€ (maksetaan satamassa)
 
 
Illan päätteeksi voit jäädä saunomaan 16 € hinnalla, varauksen voit tehdä itsellesi täällä:
http://www.lonna.fi/saaren-palvelut/sauna/
Ilmoittautuminen on nyt käynnissä! 
Lisätiedot Lonnan ravintolasta:
http://www.lonna.fi/saaren-palvelut/ravintola/
Lonnan lautan aikataulut:
http://jt-line.fi/suomenlinna-vallisaari-lonna/aikataulu-lonna
Peruutus ja muut ehdot: www.ilotribe.com/ehdot
 
Retriitin osuus (80 €) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Lounas ja lautta maksetaan retriittipäivänä paikan päällä.
 
Ilmoittautuminen on nyt käynnissä! https://bit.ly/2rOLeAY
 
Valmentaja:
Anna-Maria Sinisalo on ERYT200 jooga- ja meditaatio opettajat, MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction)-, Henkinen valmentaja. Hän on opiskellut myös kattavan määrän erilaisia hoitomuotoja sekä Tietoisuuden työvälineitä. Opettamisessa hän painottaa yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä hänen sydäntään. “Oman matkani myötä olen oppinut näkemään itseni ja maailman totuudenmukaisempana ja ihmeellisempänä paikkana kuin aikaisemmin olisin uskonutkaan”.
Lisätiedot: www.annamaria.fi
https://www.facebook.com/Matkallasisimpaan/
https://www.ilotribe.com/about/
 
Peruutus- ja muut ehdot: www.ilotribe.com/ehdot
 
Oikeudet muutoksiin pidätetään