Reikihoito

on

Energia virtaa meissä kaikissa ja kaikkialla. Ihmisillä on myös luontainen kyky käyttää energiaa. Useimmilla meistä aikuisista kuitenkin nämä energiakanavat tukkeituvat tai energian kierto kehossa heikkenee esimerkiksi väsymyksen, stressin tai sairauksien vuoksi. Reikihoito avaa kehon energia tukoksia ja voimistaa energian kiertoa kehossa, joka taas rentouttaa ja vahvistaa esimerkiksi kehon puolustusjärjestelmää sairauksia vastaan.

Rekihoidot auttavat myös herkistämään omaa kykyämme kuunnella sisäistä intuition ääntämme, jonka kautta ymmärrys itsestämme kasvaa ja pohjala olevien syiden tiedostaminen usein selkenee. Jokaiselle hoitokokemus on erilainen ja jokainen hoikerta eroaa toisesta.

Reiki on japanilainen Mikao Usuin kehittämä lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Hoidettava ottaa vastaan hoidon aikana välittyvää energiaa juuri sen verran kuin hän sillähetkellä tarvitsee. Useat hoidettavat tuntevat hoidon aikana energian virtauksen kehossa erilaisina tuntemuksina, esimerkiksi kylmyyden ja lämmön vaihteluina, pistelynä tai erilaisina väreinä. Oikeanlaista tapaa aistia hoitoa ei ole, vaan kukin tuntee ne omalla tavallaan. Hoidon aikana saatat tuntea myös syvää rentoutumista, useat myös nukahtavat. Mahdolliset epämiellyttävät tuntemukset ovat myös mahdollisia hoidon aikana ja ne ovatkin osa kehon luonnollisia reaktioita energiatukosten avautumisen ja puhdistumisen yhteydessä.

Hoitojen aikana avataan kehon energia tukoksia, tasapainoitetaan energiavirtauksia, puhdistetaan ja kanavoidaan uutta puhdasta energiaa. Hoidot vaikuttavat meihin useilla eritavoilla. Vaikutuksia voivat olla esimerkiksi unenlaadun parantuminen, rauhallisempi mieli, stressin tunteen väheneminen, kivut ja säryt voivat myös helpottua, olo saattaa muuttua energisemmäksi ja tasapainoisempi.

Hoito tapahtuu hoitopöydällä maaten, vaatetukseksi paras vaihtoehto on rento, mukava asu, joka ei kiristä. Itse energiaa hoitaja kanavoi käsien välityksellä, joskus koskettamalla ja joskus etäämmällä kehosta. Hoitojen kesto 30/60/90min.

Hoito voidaan antaa myös kaukohoitona, jolloin hoidettava ja hoitaja eivät ole samassa tilassa. Energia välittyy myös hyvin kaukaa. Usein kaukohoidot ovat jopa voimakkaampia ja kokonaisvaltaisempia kun samassa tilassa tehdyt hoidot. Mikäli kaukohoito kiinnostaa ota erikseen yhteyttä.

Reiki ei liity mihinkään uskontoon. Lapset ja alle 18-vuotiaat nuoret tulevat hoitoon huoltajansa kanssa.

Hinnasto:

  • 30min 40€
  • 60min 60€
  • 90min 80€
  • Sarjakortti: 3x30min 90€ (voimassa 3kk)
  • Sarjakortti: 3x60min 150€ (voimassa 3 kk)
  • Sarjakortti: 3x90min 200€ (voimassa 3kk)

(sis 24 alv)

Ajanvaraus

Verkkokauppa