Tietoisuuden Mellow Flow ja Meditaatio – kurssi – Uskalla loistaa

on

Maaliskuussa alkaa loppukevään kahdeksan viikon Tietoisuuden Mellow Flow ja Meditaatio – kurssi.

Loppukevään kurssin teemana on Uskalla loistaa. Kurssin aikana otamme askelia joiden kautta uskallat kohdata sisäisen loistokkuuden, haaveet ja unelmat. Kohtaaminen antaa rohkeutta sille, että tämä loiste alkaa näkyä ajallaan myös ulospäin maailmalle. Saat varmuutta olla juuri sellainen kuin olet ilman rooleja, niin että todellinen sisimpäsi näyttäytyy myös ulospäin kirkkaammin.

MITÄ ON TIETOISUUDEN MELLOW FLOW JA MEDITAATIO?

Tunneilla etenemme askelittain lempeiden asanoiden ja liikkeen kautta syvemmälle kehoomme. Tunnit vahvistavat yhteyttäsi kehossasi olevaan viisauteen ja potenttiaaliin.

Tunnit yhdistävät lempeitä Flow ja Meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama), mudra (sormien energia “lukko”) ja syvärentoutus harjoitusten kanssa.

Mellow Flow asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa ja liikkuvuutta. Meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehoon energian virtausta harjoitusten aikana sekä syventävät jooga harjoitusta. Syvärentoutumis harjoitukset auttavat päästämään irti.

Tuntien äänimaailma syntyy kehossa resonoivista kristallimaljoista ja koshi kelloista, hiljaisuudesta ja musiikista vaihtelevasti tuntien teemoihin soveltuvasti.

Kurssin aikana saat myös kotiin meditaatio ja henkisen valmennuksen harjoituksia tuntien teemoihin liittyen.
Esimerkkejä kotiin tulevista tehtävistä (vaihtelevat viikkojen ja kurssien mukaan):
– Kirjoittaminen
– Tietoisuuden tehtävät
– Arjen oivallukset
– Tarkkailu
– Omanlainen ilmaiseminen (esim. liike, taide, kirjoittaminen, musiikki…)

Tunnit eivät edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta joogasta, meditaatiosta tai muista kurssilla käytettävistä välineistä. Harjoitus on aina oma matka – aloittaa voit aina juuri siitä missä olet.

Alkukeväästä järjestetään toinen Tietoisuuden Mellow Flow ja Meditaatio kurssi. Kurssin teemana on
Löydä takaisin. Kurssilla keskitymme löytämään reitin takaisin kehoon – kotiisi ja kulkuneuvoosi tässä maailmassa. Laskeudumme tuntien aikana takaisin läsnäoloon ja kehoomme, jota kautta syvempi yhteys ja tietoisuus pääsevät taas heräämään. Kumpikin kurssi on oma kokonaisuutensa joten ne voi käydä yksin tai yhdessä. Lisätiedot alkukevään kurssista täältä

AJANKOHTA:
Loppukevään kurssi – Uskalla loistaa: Tiistaisin 24.03.-12.05.2020 klo. 17:30-19:00 (8x90min)

Paikka: Hietaniemen Paviljonki, Hiekkarannantie 9
00100 Helsinki

Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (E-RYT200+, YASEP) jooga opettaja, Tietoisuuden ja Henkisyyden Valmentaja, Mindful yinjooga- ja Mindfulness meditaatio opettaja, shiatsu terapeutti ja Crystal Sound parantaja.

Lisätiedot: ansku@ilotribe.com

HINTA:

Puoli kautta:

Loppukevät : 8 x 90 min
– 140€ YHDELLE
– 260€ Kaverin kanssa (2x8x90MIN)

Koko kevät kausi:
16 x 90 min 260€, Kaverin kanssa 500€ (Löydä takaisin&Uskalla loistaa kokonaisuutena 14.1.-12.5.2020, väliviikot 10.3-17.3)

ILMOITTAUTUMINEN

Tunnit voit maksaa myös liikuntaeduilla, silloin sitova ilmoittautuminen ansku@ilotribe.com ja maksu ensinmäisen tunnin yhteydessä

POISSAOLOJEN KORVAAMINEN:

Kevään kursseilla sinulla on mahdollisuus käydä korvaamassa poissaoloja (max 3 kertaa) ILOn muilla toteutuvilla kursseilla. Alkukevään tunteja voi käydä korvaamassa Kauden 1. aikana ja loppukevään tunteja voi käydä korvaamassa Kauden 2. aikana. Voit myös lahjoittaa poissaolokertasi kaverille.

Kausi 1: 9.1 – 26.3
Kausi 2: 24.3 – 21.5

Tutustu muihin kevään kursseihin täällä

MITÄ MUKAAN:
– Oma joogamatto (halutessasi)
– Juomapullo
– Joustavat mukavat lämpimät vaatteet joogaan
– Villasukat
– Muistiinpanovälineet

Ovet avautuvat noin 15 min ennen tunnin alkua

Lämpimästi tervetuloa!

LISÄTIEDOT JA KYSYMYKSET:
ansku@ilotribe.com

PERUUTUS- JA MUUT EHDOT:
Alkukevään kurssit toteutuvat mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä 22.12 mennessä. Loppukevään kurssit toteutuvat mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä 1.3 mennessä. ILMOITTAUDUTHAN siis mahdollisimman aikaisin mukaan. Peruutus vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, paikan voit myös luovuttaa aina eteenpäin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Peruutus ja muut ehdot