3 tunnin Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja Äänimaailma

on

Erikoispitkät 3 tunnin Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja resonoiva Äänimaailma – Pysähdy ja uppoa hiljaisuuteen

3 tunnin Joogatunti yhdistää Yinjoogaan, meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama) ja mudra (sormien energia “lukko”) harjoitusten kanssa. Harjoitus päättyy 60 minuutin Jooga Nidraan (joogin uni). Tunnin äänimaailma syntyy kehossa resonoivista kristallimaljoista ja koshi kelloista.

Otamme harjoituksen aikana askelia kohti hiljaisuuden ja pysähtymisen paikkaa, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme. Yinjoogan asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa. Mindfulness meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehon energian virtausta harjoitusten aikana. Jooganidra laajentaa ja syventää tietoisuutta.

Tunti on kuin pieni matka sisimpääsi, vahvistaen yhteyttäsi itseesi ja sitä kautta auttavat sinua avautumaan todellisemmin myös muille.

Tunti ei edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta yinjoogasta, meditaatiosta tai mindfulnessista.

Hiljenny, pysähdy ja sukella syvemmälle ♥

AIKA /kevät 2019 ajankohdat:
SU 27.tammikuuta
12:00-15:00
SU 24.helmikuuta
12:00-15:00
SU 21.huhtikuu
12:00-15:00

PAIKKA: ILO Tribe, Siltavuorenranta 16.
Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (RYT200) jooga opettaja, Mindful yinjooga- ja mindfulness meditaatio opettaja, shiatsu hoitaja. Tietoisuuden ja Henkisyyden valmentaja.
Lisätiedot: info@annamaria.fi

HINNASTO:
– yhdelle 35€ / kerta

Ilmoittautumiset

MUKAAN:
Studiolta löytyy kaikki tarvittava matoista tyynyihin ja peittoihin, mukaan tarvitset vain itsesi. Suosittelen kerrospukeutumista lämpimästi ja villasukkia, silmille ehkä huivia tai vastaa lopun rentoutukseen. Halutessasi voit ottaa mukaan myös vihkon ja kynän.

Ovet aukeavat viimeistään 20min ennen tuntien alkua

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Peruutus- ja muut ehdot