Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio – kurssi – Sisimmän viisaus

on

Tammikuussa alkaa alkukevään kahdeksan viikon Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio – kurssi.

Alkukevään kurssin teemana on
Sisimmän viisaus. Kurssilla keskitymme sisimmässi piilevään viisauteen, potenttiaalisi – lahjaasi maailmalle – sekä intuition vahvistamiseen. Kohtaat sisimmässäsi olevia todellisia unelmia, jotka me usein peitämme uskomusten ja pelkojen taakse.

MITÄ ON TIETOISUUDEN YINJOOGA JA MEDITAATIO?

Tunneilla etenemme askelittain syvemmälle hiljaisuuden, pysähtymisen ja syvän tietoisuuden paikkaa, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme. Sisimmässämme piilee meidän potenttiaalimme ja lahjamme maailmalle.

Tunnit ovat kuin pieni matka sisimpääsi, vahvistaen yhteyttäsi kehossasi olevaan viisauteen ja sitä kautta auttavat sinua avautumaan todellisemmin ja rakastavammin myös muille.

Tunnit yhdistävät Yinjooga ja Meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama), mudra (sormien energia “lukko”) ja syvärentoutus harjoitusten kanssa.

Yinjoogan asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa. Meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehoon energian virtausta harjoitusten aikana sekä syventävät Yinjooga harjoitusta. Syvärentoutumis harjoitukset auttavat päästämään irti.

Tuntien äänimaailma syntyy kehossa resonoivista kristallimaljoista ja koshi kelloista.

Kurssin aikana saat myös kotiin meditaatio ja henkisen valmennuksen harjoituksia tuntien teemoihin liittyen.
Esimerkkejä kotiin tulevista tehtävistä (vaihtelevat viikkojen ja kurssien mukaan):
– Kirjoittaminen
– Tietoisuuden tehtävät
– Arjen oivallukset
– Tarkkailu
– Omanlainen ilmaiseminen (esim. liike, taide, kirjoittaminen, musiikki…)

Tunnit eivät edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta yinjoogasta, meditaatiosta tai muista kurssilla käytettävistä välineistä. Harjoitus on aina oma matka – aloittaa voit aina juuri siitä missä olet.

Loppukeväästä järjestetään toinen Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio kurssi. Kurssin teemana on Sisin näkyville. Kurssin aikana otamme pieniä askelia joiden avulla sisimmässäsi olevat haaveet ja unelmat alkavat näkyä myös ulospäin maailmalle. Saat rohkeutta olla juuri sellainen kuin olet ilman rooleja, niin että todellinen sisimpäsi näyttäytyy myös ulospäin kirkkaammin. Kumpikin kurssi on oma kokonaisuutensa joten ne voi käydä yksin tai yhdessä. Lisätiedot loppukevään kurssista täältä

AJANKOHTA:
Alkukevään kurssi – Sisimmän viisaus: Tiistaisin 14.01.-03.03.2020 klo. 19:15-20:45 (8x90min)

Paikka: Hietaniemen Paviljonki, Hiekkarannantie 9
00100 Helsinki

Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (E-RYT200+, YASEP) jooga opettaja, Tietoisuuden ja Henkisyyden Valmentaja, Mindful yinjooga- ja Mindfulness meditaatio opettaja, shiatsu terapeutti ja Crystal Sound parantaja.

Lisätiedot: ansku@ilotribe.com

HINTA:
Puoli kautta:

Alkukevät : 8 x 90 min
– 140€ YHDELLE
– 260€ Kaverin kanssa (2x8x90MIN)

Koko kevät kausi:
16 x 90 min 260€, Kaverin kanssa 500€ ( Sisimmän viisaus&Sisin näkyville kokonaisuutena, Tiistaisin 14.1.-12.5.2020, väliviikot 10.3-17.3)

ILMOITTAUTUMINEN

Tunnit voit maksaa myös paikan päällä ensinmäisen kerran yhteydessä kortilla tai liikuntaeduilla, silloin sitova ilmoittautuminen ansku@ilotribe.com ja maksu ensinmäisen tunnin yhteydessä

POISSAOLOJEN KORVAAMINEN:

Kevään kursseilla sinulla on mahdollisuus käydä korvaamassa poissaoloja (max 3 kertaa) ILOn muilla toteutuvilla kursseilla. Alkukevään tunteja voi käydä korvaamassa Kauden 1. aikana ja loppukevään tunteja voi käydä korvaamassa Kauden 2. aikana. Voit myös lahjoittaa poissaolokertasi kaverille.

Kausi 1: 9.1 – 26.3
Kausi 2: 24.3 – 21.5

Tutustu muihin kevään kursseihin täällä: https://www.ilotribe.com/classes/ilo-kurssit/

MITÄ MUKAAN:
– Oma joogamatto (halutessasi)
– Juomapullo
– Joustavat mukavat lämpimät vaatteet joogaan
– Villasukat
– Muistiinpanovälineet

Ovet avautuvat noin 15 min ennen tunnin alkua

Lämpimästi tervetuloa!

LISÄTIEDOT JA KYSYMYKSET:
ansku@ilotribe.com

PERUUTUS- JA MUUT EHDOT:
Alkukevään kurssit toteutuvat mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä 22.12 mennessä. Loppukevään kurssit toteutuvat mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä 1.3 mennessä. ILMOITTAUDUTHAN siis mahdollisimman aikaisin mukaan. Peruutus vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, paikan voit myös luovuttaa aina eteenpäin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Peruutus ja muut ehdot