Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio-kuuden viikon matka TO-ryhmä

on

Suuren kysynnän takia syyskuussa alkaa syksyn toinen kuuden viikon Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio – matka hiljaisuuteen

Tunnit yhdistävät Yinjooga ja Meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama), mudra (sormien energia ”lukko”) ja syvärentoutus harjoitusten kanssa. Tunneilla etenemme askelittain syvemmälle hiljaisuuden ja pysähtymisen paikkaan, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme. Osalla tunneista käytämme lisäksi eteerisiä öljyjä tukemaan harjoitusta.

Yinjoogan asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa. Meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehoon energian virtausta harjoitusten aikana sekä syventävät Yinjooga harjoitusta. Syvärentoutumis harjoitukset auttavat päästämään irti. Eteeriset öljyt taas tukevat tuntien kokonaisuutta.

Tunnit ovat kuin pieni retoutumisen matka sisimpääsi, vahvistaen yhteyttäsi itseesi ja sitä kautta auttavat sinua avautumaan todellisemmin ja rakastavammin myös muille.

Saat myös kotiin meditaatio harjoituksia tuntien teemoihin liittyen (4kpl), näin voit syventää matkaasi myös kotona.

Tuntien teemoja:
– Läsnäolo: keho&hengitys
– Hiljentyminen: äänet ja ajatukset
– Sukella syvemmälle: tunteiden tiedostaminen
– Olemus: sisimmän tiedostaminen
– Rauha: hiljaisuus
– Kokonaisuus: yhteys

Tunnit eivät edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta yinjoogasta, meditaatiosta. Koska yinjoogassa ja meditaatiossa harjoitus on aina oma matka.

Ajankohta:
Torstaisin 14.9-19.10 klo. 17:30-19, poikkeus 5.10-19.10 klo. 17:30-19:30
Paikka: Pieni Hiljaisuus, Kapteeninkatu 11 (sisäpiha)
Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (RYT200) jooga opettaja, Tietoisuuden Valmentaja, Mindful yinjooga- ja Mindfulness meditaatio opettaja, shiatsu terapeutti.
Lisätiedot: info@annamaria.fi

Hinta:
-YHDELTÄ 6kerran kortti 100€ (sis 3x90min ja 3x2h harjoitukset), Earlybird 90€ (voim 20.8 asti)
– KAHDELTA 6kerran kortti 180€ (sis 3x90min ja 3x2h harjoitukset kahdelle), Earlybird 165€ (voim 20.8 asti)

Varaa paikkasi kurssille täältä

Tunnit voit maksaa kortilla, käteisellä, smartumliikuntaseteleillä tai epassilla, silloin sitova ilmoittautuminen info@annamaria.fi

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään