Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio – Matkalla sisimpään kurssi

on
Lokakuussa alkaa kahdeksan viikon Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio – Matkalla Sisimpään.
 
Tunnit yhdistävät Yinjooga ja Meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama), mudra (sormien energia “lukko”) ja syvärentoutus harjoitusten kanssa. Tunneilla etenemme askelittain syvemmälle hiljaisuuden, pysähtymisen ja syvän tietoisuuden paikkaa, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme.
 
Yinjoogan asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa. Meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehoon energian virtausta harjoitusten aikana sekä syventävät Yinjooga harjoitusta. Syvärentoutumis harjoitukset auttavat päästämään irti. Tuntien äänimaailma syntyy kehossa resonoivista kristallimaljoista ja koshi kelloista.
 
Tunnit ovat kuin pieni matka sisimpääsi, vahvistaen yhteyttäsi itseesi ja sitä kautta auttavat sinua avautumaan todellisemmin ja rakastavammin myös muille.
 
Kurssin aikana saat myös kotiin meditaatio ja henkisen valmennuksen harjoituksia tuntien teemoihin liittyen.
 
Tunnit eivät edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta yinjoogasta, meditaatiosta. Yinjoogassa ja meditaatiossa harjoitus on aina oma matka – aloittaa voit aina juuri siitä missä olet.
 
AJANKOHTA:
Tiistaisin 1.10.-26.11.19 (15.10. ei tuntia) klo. 17:30-19 (8x90min)
Paikka: Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21 B
Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (E-RYT300) jooga opettaja, Tietoisuuden ja Henkisyyden Valmentaja, Mindful yinjooga- ja Mindfulness meditaatio opettaja, shiatsu terapeutti ja Crystal Sound parantaja.
 
HINTA: 140 € tai Kaverin kanssa 260€
 
Kaverin kanssa ilmoittautuessa maksa koko summa ja ilmoita “Notes” kohtaan kaverisi nimi ja sähköpostiosoite.
 
Tunnit voit maksaa myös smartumliikuntaseteleillä tai epassilla, silloin sitova ilmoittautuminen ansku@ilotribe.com ja maksu ensinmäisen tunnin yhteydessä
 
MITÄ MUKAAN:
– Oma joogamatto
– Juomapullo
– Joustavat mukavat lämpimät vaatteet joogaan
-Villasukat
– Muistiinpanovälineet
 
Ovet avautuvat noin 15 min ennen tunnin alkua
 
Lämpimästi tervetuloa!
 
LISÄTIEDOT JA KYSYMYKSET:
ansku@ilotribe.com
 
PERUUTUS- JA MUUT EHDOT:
Tunnit toteutuvat mikäli osallistujia on vähintään 10 1kk ennen kurssin alkua. ILMOITAUDUTHAN siis mahdollisimman aikaisin mukaan. Peruutus vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, paikan voit myös luovuttaa aina eteenpäin.
 
Oikeudet muutoksiin pidätetään