Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio – matka vapauteen

on
Helmikuussa alkaa kahdeksan viikon Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio – matka vapauteen.
Tunnit yhdistävät Yinjooga ja Meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama), mudra (sormien energia “lukko”) ja syvärentoutus harjoitusten kanssa. Tunneilla etenemme askelittain syvemmälle hiljaisuuden, pysähtymisen ja vapautumisen paikkaan, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme.Yinjoogan asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa. Meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehoon energian virtausta harjoitusten aikana sekä syventävät Yinjooga harjoitusta. Syvärentoutumis harjoitukset auttavat päästämään irti.

Tunnit ovat kuin pieni matka sisimpääsi, vahvistaen yhteyttäsi itseesi ja sitä kautta auttavat sinua avautumaan todellisemmin ja rakastavammin myös muille.

Kurssin aikana saat myös kotiin meditaatio ja henkisen valmennuksen harjoituksia tuntien teemoihin liittyen.

Tunnit eivät edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta yinjoogasta, meditaatiosta. Koska yinjoogassa ja meditaatiossa harjoitus on aina oma matka.

Ajankohta:
Maanantaisin 11.2-15.4.19 (11.3 ja 18.3 ei tuntia) klo. 17:30-19 (8x90min)
Paikka: ILO Tribe, Siltavuorenranta 16
Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (RYT200) jooga opettaja, Tietoisuuden ja Henkisyyden Valmentaja, Mindful yinjooga- ja Mindfulness meditaatio opettaja, shiatsu terapeutti.
Lisätiedot: ansku@ilotribe.com

EARLY BIRD 122€ (norm. 133 €) Myynnissä: 28.11. -31.12.2018

JOULUILOALE kaverihinta: 222€ (n. 266€), Myynnissä 28.11.-2.12.2018.

Kaverin kanssa ilmoittautuessa maksa koko summa ja ilmoita “Notes” kohtaan kaverisi nimi ja sähköpostiosoite.

Tunnit voit maksaa myös smartumliikuntaseteleillä tai epassilla, silloin sitova ilmoittautuminen ansku@ilotribe.com ja maksu ILO Tribessä tuntien yhteydessä

Varaa paikkasi

Tunnit voit maksaa myös smartumliikuntaseteleillä tai epassilla, silloin sitova ilmoittautuminen ansku@ilotribe.com ja maksu ILO Tribessä tuntien yhteydessä

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Peruutus ja muut ehdot: http://www.ilotribe.com/ehdot