Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio – matka vapauteen

on

Lokakuun lopulla alkaa kahdeksan viikon Tietoisuuden Yinjooga ja Meditaatio – matka vapauteen. Tämä suosittu kurssi järjestetään nyt toista kertaa onnellisuus talossa Siltavuorenrannassa.

Tunnit yhdistävät Yinjooga ja Meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama), mudra (sormien energia “lukko”) ja syvärentoutus harjoitusten kanssa. Tunneilla etenemme askelittain syvemmälle hiljaisuuden, pysähtymisen ja vapautumisen paikkaan, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme.

Yinjoogan asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa. Meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehoon energian virtausta harjoitusten aikana sekä syventävät Yinjooga harjoitusta. Syvärentoutumis harjoitukset auttavat päästämään irti.

Tunnit ovat kuin pieni matka sisimpääsi, vahvistaen yhteyttäsi itseesi ja sitä kautta auttavat sinua avautumaan todellisemmin ja rakastavammin myös muille.

Kurssin aikana saat myös kotiin meditaatio ja henkisen valmennuksen harjoituksia tuntien teemoihin liittyen osa tulee jo ennen kurssia, näin matkasi syventyy myös kotona.

Tunnit eivät edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta yinjoogasta, meditaatiosta. Koska yinjoogassa ja meditaatiossa harjoitus on aina oma matka.

Ajankohta:
Maanantaisin 29.10-17.12 klo. 17:30-19 (8x90min)
Paikka: ILO Tribe, Siltavuorenranta 16
Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (RYT200) jooga opettaja, Tietoisuuden ja Henkisyyden Valmentaja, Mindful yinjooga- ja Mindfulness meditaatio opettaja, shiatsu terapeutti.
Lisätiedot: ansku@ilotribe.com

Teema:
Freedom • Vapaus

– Spiritual Commitment / Henkinen sitoutuminen
– Opening to Transformation / Muutokselle avautuminen
– Trusting Inner Guidance / Sisiäiseen johdatukseen luottaminen
– Heartfelt Acceptance & Compassion / Sydämellä hyväksyminen & Myötätuntoisuus
– Spiritual Discernment / Henkinen arvostelukyky
– Equanimity / Tyyneys
– Awakening Spiritual Energy / Henkisen energian herääminen
– Self-mastery / Sydäntietoisuus & Oma voima
– Spiritual Freedom / Henkinen vapaus

Hinta:
122€ / sis 8x90min ja harjoitukset kotiin

Varaa paikkasi

Tunnit voit maksaa myös smartumliikuntaseteleillä tai epassilla, silloin sitova ilmoittautuminen ansku@ilotribe.com ja maksu ILO Tribessä tuntien yhteydessä

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Peruutus ja muut ehdot: http://www.ilotribe.com/ehdot