Itsenäisyyspäivän 3h Sound Healing Yin

on

ILO Erikoistunti: 3h Sound Healing Yin – Sisäisen ilon vapauttaminen

Kutsumme sinut Jossun kanssa itsenäisyyspäivän hemmotteluhetkeen vapauttamaan sisäisen ilosi. Ilo on matka ja tila, joka löytyy meistä kaikista – se on sisin olemuksemme. Ilo vapautuu antautumisen kautta.

Tule kokemaan kuinka Kristalliset maljat, koshikellot ja rummutus kuljettavat sinut yinjoogan kanssa matkalle kohti syvempää iloisuuden tilaa, eheytymisen ja voimaantumisen kautta. Tunti johdattaa sinut sisäisen maailmasi äärelle ja antaa sisältä kumpuavan ilon tulla nähdyksi ja koetuksi. Sisäinen ilo on sisäistä valoa.

AIKA:
ITSENÄISYYSPÄIVÄ 6.12. klo 11:30 – 14:30
Pranama Kallio, Kolmas Linja 28, Helsinki

Lisätiedot: info@ilotribe.com

HINNASTO:
– yhdelle 40€ / kerta
– kaverin kanssa 70€

ILMOITTAUTUMINEN

Tai sähköpostitse info@ilotribe.com , jos haluat maksaa liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak)
_____________
Anna-Maria Sinisalo (Ansku), ILO Tribe toinen perustaja, jooga- ja meditaatio-opettaja, Tietoisuuden ja Henkisyyden valmentaja sekä Mindfulness Based Stress Reduction -opettaja (MBSR) ja Crystal Sound. Opettamisessa hän painottaa yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä Anskun sydäntä.
www.annamaria.fi
____________
Johanna (Jossu) on ILO Tribe joogastudion perustaja, joogaopettaja, HIMA Wisdom Practitioner ja rummutar. Mielen ja kehon lempeä kuunteleminen on tuntien keskiössä. Johannan intohimona on löytää tasapainoinen elämäntapa, jossa yhdistyy fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen hyvinvointi, sekä ympäristöä kunnioittava tapa elää, hän käyttää tästä termiä “mindful way of living”. Jooga kattaa kaiken tämän.
____________
ILO Tribe
ILO Tribe on ennen kaikkea tunnelmallinen yhteisö, jossa tulet kohdatuksi sydämestä sydämeen.
ILO Tribe tarjoaa erilaisten joogatuntien lisäksi henkisen kasvun matkoja erilaisten erikoistuntien, workshoppien, retriittipäivien ja valmennusten muodossa.
ILO on elämän filosofiaa, se on yhteyttä itseen ja sisäisen maailman, ILOn tunnistamista. TRIBE kuvastaa yhteyttämme muihin ihmisiin sekä universumiin. Kun sinä voit hyvin, voivat myös ihmiset ympärilläsi paremmin.
Tule päästämään sisäinen ILOsi valloilleen!
www.ilotribe.com

MUKAAN:
Oma matto, jos haluat, mutta tilasta löytyy myös matot kaikille
– Juomapullo
– Mukavat lämpimät ja joustavat vaatteet
– Villasukat
– Silmille huivi tai vastaava lopun rentoutukseen
– Halutessasi voit ottaa mukaan myös vihkon ja kynän

Ovet aukeavat viimeistään 10min ennen tuntien alkua

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

PERUUTUS- JA MUUT EHDOT:
Tunnit toteutuvat mikäli osallistujia on vähintään 5 kolme viikkoa ennen kutakin tapahtumaa. ILMOITAUDUTHAN siis mahdollisimman aikaisin mukaan. Peruutus vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, paikan voit myös luovuttaa aina eteenpäin.